Новини - 09-12-2017, 07:12 - Націоналіст 670

«Ворскла» зимуватиме на третьому місці

«Ворскла» зимуватиме на третьому місці

Заключний матч року для «Ворскли» мав вирішити, на якому місці і з яким настроєм команда підійде до весняної частини чемпіонату. У результаті підопічні Василя Сачка видали ударний перший тайм, який і забезпечив команді впевнену перемогу.

Почин поклав Кобахідзе, який на 10-й хвилин підхопив м’яча в центрі поля, протягнув його до штрафного майданчика, обіграв двох захисників й класно закрутив у дальній кут – 0:1.

Такий дебют не знітив господарів і через 10 хвилин вони зрівняли рахунок. Неприємний для Шуста удар зі штрафного в виконанні Богданова прийшовся в стійку, а на добиванні першим був Прийомов – 1:1.

«Ворсклі» трохи поталанило, оскільки вже через дві хвилини після пропущеного голу вона знову змогла забити. Це Чижов виявився найрозторопнішим у штрафному майданчику після подачі кутового з правого флангу – 1:2.
До честі полтавців, вони не зупинилися й до кінця тайму відзначилися ще раз. Швидка контратака завершилася фолом у штрафному майданчику «Олімпіка» проти Кулача. Сам Владислав упевнено реалізував пенальті – 1:3.
Приблизно з 50-ї по 70-ту хвилину «Олімпік» зумів притиснути полтавців до воріт і не обійшлося без везіння. Десь рятував Шуст, десь воротаря страхували захисники, а десь самі донеччани не забивали з вигідних позиції.

Перетерпівши період активності «Одімпіка», «Ворскла» провела контратаку, яка й поставила крапку в матчі. Шарпар на дальній штанзі замкнув простріл Одарюка – 1:4.

Упевнена перемога підопічних Василя Сачка. «Ворскла» закріпилася на третьому місці й з хорошим настроєм йде в відпустку. Тепер би ще почесний президент клубу звернув увагу команду…

«Олімпік» – «Ворскла» – 1:4 (1:3)

«Олімпік»: Махарадзе, Сондей (Мигунов, 46), А. Кравченко, Шабанов, Цимбалюк, Федорів (Очигава, 76), Богданов, Биленький (Поступаленко, 62), Моха, Шестаков, Прийомов.

«Ворскла»: Шуст, Даллку, Матвієнко, Кобахідзе, Скляр, Коломоєць (Одарюк, 87), Шарпар, Чижов (Кадимян, 32), Кулач (Д. Кравченко, 66), Пердута, Ребенок.

Голи: Прийомов, 20 – Кобахідзе, 10, Чижов, 22, Кулач, 27 (з пенальті), Шарпар, 88.

Попереджені: Федорів, 14, Прийомов, 34 – Чижов, 25, Пердута, 49.

Олександр Данник

Погода