Новини - 08-03-2018, 10:03 - Націоналіст 223

Перевидано 2-й і 3-й номер журналу полтавських фанатів “Volontaire”

Перевидано 2-й і 3-й номер журналу полтавських фанатів “Volontaire”

Друзі! Раді повідомити вам хорошу новину. На днях з типографії було забрано кілька десятків другого і третього номеру друкованого видання полтавських фанатів під назвою «Volontaire», яке виходило напркикінці 90-х-початку 2000-х років (усього світ побачило чотири номери).

У цих фанзінах міститься інформація про виїзди полтавських фанатів того часу, історичні матеріали, взаємовідносини з представниками інших клубів та багато інших цікавинок. Один з журналів має 20 сторінок, інший 28. Формат А4. Друк чорно-білий, але у відмінній якості, яка і не снилась авторам фанвидава 20 років тому.

Перевидаючи журнали, ми переслідували дві мети. Перша – дати можливість усім бажаючим ознайомитися з певним періодом історії полтавського фанатського руху. І друга – зібрати трохи коштів для допомоги родині Олександр Стадниченко, який помер у вересні 2016-го року. Саша був не тільки активним фанатом і членом угрупування «Volontaire», а й активно прйимав участь у створенні й виданні одноіменного журналу. Після відходу від фанатизму багато років займався збором статистики й історичних матеріалів про полтавський футбол, створив і вів Сайт уболівальників ФК «Ворскла».

Частина коштів від продажу журналів піде родині Олександра Стадниченка (дружина і дві маленькі доньки). Не втрачайте хорошу можливість одержати цікаве чтиво й зробити добру справу.

Ціна двох журналів становить 100 грн. Для замовлення лишіть коментар під цією новиною. Журнали можна забрати на грі із Шахтарем в найближчу п`ятницю.

Погода